Νίκος Απέργης «Γελάς»

Written by on 28/06/2023

 

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, «Γελάς»! Στο νέο του τραγούδι, ο ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ τους στίχους έγραψε μία εξίσου σπουδαία δημιουργός, η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Γελάς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από music video, είναι ένα pop, up tempo και γεμάτο θετική διάθεση τραγούδι, με το οποίο ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά του βήματα, με κομμάτια που αγαπά το κοινό.

To «Γελάς» ξεχώρισε αμέσως στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ παράλληλα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο προβολές στο YouTube σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, έχει κατακτήσει και τα ψηφιακά καταστήματα, όπου μετρά εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

 

 

Η απόλυτα αισιόδοξη αύρα του «Γελάς» μεταφέρεται και μέσα από το music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία animation, καθώς και μία ευχάριστη έκπληξη! Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης μετά τις επιτυχημένες sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «μαγεύει» το κοινό στην καλοκαιρινή του περιοδεία με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Δείτε το Video Clip εδώ:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist