“ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Written by on 24/06/2022

Με μια κλασική ελληνική κωμωδία ανοίγει το πολιτιστικό καλοκαίρι της πόλης μας, το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και μας καλεί να απολαύσουμε το έργο των Πολύβιου Βασιλειάδη και Νίκου Τσιφόρου “Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη”, ένα έργο που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Η διασκευασμένη για την οθόνη κωμωδία του 1968 συγκαταλέγεται στις πλέον κλασικές και δημοφιλείς ταινίες της Φίνος Φιλμ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου αναλαμβάνει να την μεταφέρει με σύγχρονη ματιά και φρεσκάδα, εγγυόμενος το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε όλες του τις εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους συντελεστές της παράστασης, το αποτέλεσμα θα είναι σπαρταριστό, ενώ οι πρόβες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετούνται. Οι δημότες της πόλης μας σε μεταξύ τους ιδιωτικές συζητήσεις εκφράζουν την αδημονία τους να παρακολουθήσουν την παράσταση, καθώς κάθε δουλειά του θεατρικού εργαστηρίου ικανοποιεί και με το παραπάνω τον θεατή.

Η ομάδα των συντελεστών μόνο επιτυχίες και όμορφες παραστάσεις έχει στο ενεργητικό της: η σκηνοθεσία είναι της κ. Βασιλικής Σταμάτη ενώ τον θίασο πλαισιώνουν – με αλφαβητική σειρά- οι ηθοποιοί: Ελισσάβετ Αλατάρη, Ρούλα Βαστάκη, Χρήστος Βλάχος, Μαρία Βουτσέλη, Τατιάνα Καλλέργη, Σοφία Πατσιαλού, Βίκυ Σιαμπούλη, Παναγιώτης Στεργιάνης, Κώστας Τσιάμης, Σπύρος Τσιούρης, Ηλίας Τσώνης και Γιάννης Χαλαστάνης.

Παραστάσεις: Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο της Βασική Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

Ώρα Έναρξης: 21.00  είσοδος: 3€

Χορηγός Επικοινωνίας ο Stoxos 104.9!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist