“ΚΑΝΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ” Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ STOXOS 104.9

Written by on 21/07/2023

“Make your steps worth”
(Κάνε τα βήματα σου να αξίζουν)

Από τις κορυφές του Ολύμπου,στα μονοπάτια των Δελφών…

Στα βουνά των Αγράφων και τώρα στο Καρπενήσι.

Ο  αθλητής Σωτήρης Σωτηρίου από την Ακρόπολη 21/7  ώρα 17.00 στο Καρπενήσι 23/7 στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων ώρα 19.00.
Με αυτή την διαδρομή επιλέγει  να τιμήσει τους γονείς των ΑMEΑ και ειδικά το Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας τους πραγματικούς ultra running της ζωής δίνοντας το μήνυμα της δύναμης και αγάπης. Αποδεικνύοντας ότι οι αγωνιστές όπως ο ίδιος αλλά και οι γονείς των AMEA  δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια γιατί η αναπηρία είναι ένας αγώνας μεγάλων αποστάσεων ένας αγώνας αντοχής.  Φθάνοντας στην πλατεία Καρπενησίου θα έχει μικρή στάση ώρα 17.50
Τον υποδεχόμαστε,τον εμψυχωνουμε και τον συνοδεύουμε στον τερματισμό  γιατί σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί.
Μετά το πέρας των απονομών και ευχαριστηρίων θα υπάρξει δρώμενο με θέμα την αναπηρία από  το Παιδικό  θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και συζήτηση των παιδιών με τον αθλητή για τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη.


Ο Σωτήρης Σωτηρίου  γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα  16/5/1971
Η ασχολία του με τον αθλητισμό έχει ξεκινήσει από την ηλικία τον 8 ετών και τον αθλητικό σύλλογο Μεγάρων όπου υπήρξε αθλητής του μέχρι τα 20 .Στην συνέχεια πέρασε στις μεγάλες αποστάσεις που σκοπός ήταν μέσα από αυτές να αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα με το make  your steps worth ( κανε τα βήματα σου να αξίζουν)
Ο επομενος στόχος είναι να τρέξει  1000 χλμ  μέσα από τα βουνά κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα στην Ευρώπη.
Σκοπός όπως λέει ο ίδιος είναι να δώσουμε σε όλα αυτά τα παιδιά ότι καλύτερο  μπορούμε  γνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε ημέρα τα παιδιά και η γονείς θεωρούμε πως αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι μηδαμινό περνούμε δύναμη από την δική σας δύναμη και αγάπη για αυτό που κάνετε  γιατί είστε η πραγματική ultra running της ζωής και είμαι πραγματικά περήφανος που θα κάνω αυτό το ελάχιστο για εσάς.

Εκδήλωση: του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας.

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ΟΠΑΣΤΕ, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Καρπενησίου με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου λίγο πριν ξεκινήσει μας μίλησε στον Stoxos 104.9 και τον Ηλία Τσώνη.

Ακούστε τι μας είπε εδώ:

Στο στούντιο βρέθηκε καλεσμένη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε Ευρυτανίας Κα Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα.

Ακούστε τι μας είπε εδώ:

Χορηγός επικοινωνίας της κοινωνικής αυτής δράσης ο Stoxos 104.9


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist