Κώστας Δόξας “Seri” Η μια επιτυχία μετά την άλλη.

Written by on 13/04/2018

ΣΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΟΞΑ

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού έρχεται από τον αγαπημένο Κώστα Δόξα. Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στα καλύτερά του.

Παρέα με τη δισκογραφική του εταιρία EPIC MUSIC RECORDS και τους στενούς του συνεργάτες, ο Κώστας Δόξας κάνει πολύ καλές και σωστές επιλογές. Η “ΦΑΣΑΡΙΑ” ξεπέρασε τα 6.000.000 προβολές και ακούστηκε παντού κάνοντας αρκετά μεγάλη…φασαρία. Το “Εδώ Δε Μένει Κανείς” σκαρφάλωσε στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού και κυπριακού ραδιοφωνικού airplay και έμεινε για έναν ολόκληρο χρόνο στις λίστες των charts. Είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα ακόμα μεγαλύτερο “χτύπημα” και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το “ΣΕΡΙ” των μεγάλων επιτυχιών. Το “ΣΕΡΙ” είναι η νέα επιτυχία που αναμένεται να ακουστεί πάρα πολύ τους επόμενους μήνες.

Με δύο διαφορετικές versions και μουσική που ξεσηκώνει έρχεται να γίνει το απόλυτο viral σε ραδιόφωνα και νυχτερινά μαγαζιά. Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στον Δημήτρη Μπέρη ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Πάρης Κάλπος και ολόκληρη η ομάδα της EPIC.

To “ΣΕΡΙ” έχει οπτικοποιηθεί ήδη από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα δείτε.

Έρχεται σε Πρώτη Μετάδοση την Δευτέρα 16 Απριλίου Αποκλειστικά στον Stoxos fm 104,9.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist