Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας εξηγεί: “Αγαπώ σημαίνει”σε Πρώτη Μετάδοση

Written by on 06/05/2018

Ένα νέο τραγούδι, μια δημιουργική ιδέα, ένα υπέροχο, μοναδικό αποτέλεσμα!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σώπα κι άκου» που έμεινε για πάνω από 10 εβδομάδες στο Top10 του Official Airplay Chart by Media inspector και ξεπέρασε τις 4.500.000 προβολές στο YouTube, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει λίγο πριν το καλοκαίρι με ολοκαίνουργιο και απόλυτα δροσερό τραγούδι με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει» σε μουσική και στίχους του Μιχάλη ΜΕΘ Κουϊνέλη των STAVENTO!

Το νέο αυτό τραγούδι αποτέλεσε την  αφορμή για να δημιουργηθεί μια σειρά από 5 videos με native πρωτότυπο υλικό, υλοποιώντας έτσι το δημιουργικό concept.

Το concept αυτών των videos είναι αναπάντεχο. Για ένα 24ώρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης από τους Stavento, βρίσκονται σε ένα studio!

Τα δυο πρώτα επεισόδια είναι ήδη στον αέρα, και έχουν αγαπηθεί και συζητηθεί πολύ,  λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια.

Στο τρίτο επεισόδιο, μετά από πολλές ώρες, οι δύο πεινασμένοι καλλιτέχνες αποφασίζουν να παραγγείλουν. Φυσικά, δεν θα είναι μια τυπική παραγγελία καθώς δεν θα λείψουν ακόμα και εκεί τα πειράγματα. Στο τέλος του επεισοδίου έρχεται η στιγμή να μας αποκαλύψουν πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, τι σημαίνει η λέξη αγαπώ αλλά και τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους.

Το Νέο τραγούδι έρχεται αποκλειστικά σε Πρώτη μετάδοση στον Stoxos fm 104,9 την Δευτέρα 7 Μαΐου.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist