Χριστίνα Σάλτη «Τη Μοναξιά Φοβάμαι»

Written by on 17/07/2023

 

Η Χριστίνα Σάλτη φέρνει στο προσκήνιο το «Τη Μοναξιά Φοβάμαι», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ‘00s, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Το «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» ξεχώρισε πριν λίγο καιρό μέσα από το μοναδικό live medley που παρουσίασε η Χριστίνα Σάλτη όπου έφερε στο σήμερα 5 μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες σε σύνθεση του Κώστα Μηλιωτάκη!
Μετά την τεράστια επιτυχία με το «Παράλληλη Αγάπη», ένα τραγούδι που η Χριστίνα Σάλτη έκανε ξανά no1 επιτυχία 24 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, επανέρχεται με νέο single, και δίνει το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού με το «Τη Μοναξιά Φοβάμαι».

 

 

Με την εξαιρετική ερμηνεία της, η Χριστίνα Σάλτη δίνει ξανά ζωή στο «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και σε στίχους του Πάνου Φαλάρα, μετά τη πρώτη επιτυχία που γνώρισε το 2003, όταν το ερμήνευσε για πρώτη φορά η Αγγελική Ηλιάδη.
Το video από το live medley από όπου ξεχωρίσαμε το «Τη Μοναξιά Φοβάμαι», με τη Χριστίνα Σάλτη στο στούντιο ηχογράφησης, να ερμηνεύει τις 5 διαχρονικές επιτυχίες, γνώρισε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο μετρώντας πάνω από 345.000 views σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του.

 

Δείτε το video:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist