Νίκος Απέργης – «Χίλια Χρόνια»

Written by on 08/02/2024

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Χίλια Χρόνια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

O ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα κομμάτι διαφορετικού μουσικού ύφους από τις μέχρι σήμερα επιτυχίες του, καθώς το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα «φρέσκο» κι ανεβαστικό τραγούδι με έντονο παραδοσιακό ηχόχρωμα και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

 

Το νέο single του Νίκου Απέργη, έχει ήδη κατακτήσει την αγάπη του κόσμου, ενώ την ίδια στιγμή έχει κερδίσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου.

Το «Χίλια Χρόνια» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video, όπως κάνει σε κάθε του single ο Νίκος Απέργης. Τη σκηνοθεσία του video έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis, το οποίο ήδη μετράει πάνω από μισό εκατομμύριο YouTube Views.

Το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» το κοινό της Αθήνας, με τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, στο «Cabaret».

Δείτε το video:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist