Λένα Ζευγαρά – «Όνειρα»

Written by on 19/11/2019

Η Λένα Ζευγαρά τραγουδάει τα πιο επιτυχημένα «Όνειρα», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και κλέβει τις εντυπώσεις!

 Με την αυθεντική λαϊκή χροιά που την χαρακτηρίζει και την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία που την κάνει να ξεχωρίζει, η Λένα Ζευγαρά κατάφερε, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να αγαπηθεί και να ξεσηκώσει το κοινό.

 Το δυναμικό τραγούδι «Όνειρα» είναι σε μουσική του παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη, ενώ τους στίχους έγραψαν ο Βασίλης Καρράς, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ταλέντο της και η Jenny Tsiko.

Το αποτέλεσμα, μοναδικό!
Τα «Όνειρα» της Λένας Ζευγαρά αγαπήθηκαν αμέσωςέγιναν hashtag και viral στα social media, οι DJs το συμπεριέλαβαν σε όλα τα sets τους κάνοντάς το απόλυτο club hit, ενώ στο Youtube πλησιάζει τα 5,5 εκατομμύρια views. Τα «Όνειρα» αποτέλεσαν το «εισιτήριο» για να ταξιδέψει η Λένα Ζευγαρά σε όλη την Ελλάδα και να κάνει ένα επιτυχημένο πολύμηνο summer live tour, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα, με τον κόσμο να την «αγκαλιάζει» και να της το δείχνει κάνοντας κάθε εμφάνισή της sold out!

 Η Λένα Ζευγαρά, τα «Όνειρά» της, οι επιτυχίες της και το ξεσηκωτικό πρόγραμμά της «σαρώνουν» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Tokyo Theater Athens», το hot spot της Ιεράς Οδού, με το κοινό να ζει μαζί τους κάτι «ονειρικό» στη διασκέδαση!

Δείτε το music video:

https://youtu.be/uz4RCoVWTeQ

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist