Η επιστροφή του Λούκα Γιώρκα.

Written by on 12/06/2018

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ

«ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ»

Νέο Single Video Clip

Μουσική-Στίχοι: Άγγελος Αστροπαλίτης

 

Ο Λούκας Γιώρκας έχει παραδεχτεί και παλιότερα τις δύσκολες και «περίεργες» καταστάσεις που έφερε στη ζωή του η δημοσιότητα,

όταν από τη μια μέρα στην άλλη έγινε αναγνωρίσιμος χάρη στην τηλεόραση &έπρεπε να υποκριθεί δημόσια κάτι άλλο από αυτό που αισθανόταν: μοναξιά και φόβο.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής δηλώνει για τότε: «Φοβόμουνα αυτόν τον διάσημο που μπήκε στη ζωή μου γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ… γι’ αυτό και ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που «πεθαίνω» κι έσκιζα τις αφίσες «του» στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια…»

Ο Λούκας Γιώρκας, αν και νεαρός σε ηλικία, έχει πολλές φορές αποδείξει ότι ερμηνεύει με ωριμότητα και πάθος τα λαϊκά τραγούδιακαι καταφέρνει να ξεσηκώσει το κοινό που τον έχει εκτιμήσει και αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα πράγματ

Όμως, ποτέ δεν αποκάλυψε εκείνα τα δύσκολα για την ψυχική του υγεία χρόνια με τόσες λεπτομέρειες και ένταση όσο στο νέο του αυτοβιογραφικό video clip για το ολοκαίνουργιο single «ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ» σε μουσική και στίχους του Άγγελου Αστροπαλίτη.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist