ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ – “ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ”

Written by on 04/01/2022

Ο Ηλίας Βρεττός μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία και μας κάνει όλους να πούμε… «Καλά Πήγε Αυτό», με το νέο του single που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο επιτυχημένος κι αγαπημένος τραγουδιστής μας παρασύρει για ακόμα μια φορά μ’ ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι που θα γίνει σύνθημα!

Το «Καλά Πήγε Αυτό», που παρουσιάστηκε από τον Ηλία Βρεττό στο πρωτοχρονιάτικο show «Dancing With The Stars» και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις, υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι στη μουσική και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης στους στίχους.

Ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται να μεταφέρει και στις οθόνες μας τη νέα του επιτυχία «Καλά Πήγε Αυτό», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε locations της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το αποτέλεσμα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το «Καλά Πήγε Αυτό», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής,

κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρει στις οθόνες μας τη νέα του επιτυχία «Καλά Πήγε Αυτό», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μέσα από ένα music video που συναρπάζει.

Το video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, εξιστορεί το τέλος μιας σχέσης για την οποία ο Ηλίας Βρεττός παραδέχεται ότι… «Καλά Πήγε Αυτό»

Δείτε το video clip εδώ:

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist