Δήμος Αναστασιάδης «Δρόμο Επικίνδυνο»

Written by on 30/06/2023

 

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Δρόμο Επικίνδυνο», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από music video.
Συνεχίζοντας την εξαιρετική του συνύπαρξη με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μετά και την επιτυχία «Ένα Θέλω Μπορεί», ο ιδιαίτερος και αγαπητός καλλιτέχνης «ντύνει» με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του ένα ρυθμικό τραγούδι για το τέλος ενός έρωτα λόγω εγωισμού.
Το «Δρόμο Επικίνδυνο» ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay από την πρώτη κι όλας μετάδοση πριν καν κυκλοφορήσει. Παράλληλα, σε μόλις μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του έχει ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες προβολές στο YouTube, ενώ μετράει εκάδες χιλιάδες digital streams στο Spotify.

 

 

Το «Δρόμο Επικίνδυνο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, με γρήγορες εναλλαγές και «άρωμα» καλοκαιριού, ο Δήμος Αναστασιάδης μας μεταφέρει μουσικά το μήνυμα που ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach διατύπωσε με λέξεις: «είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν»
Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Δήμος Ανασταδιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Τετάρτη στο «Akanthus» της Αθήνας.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist