Γιώργος Λιβάνης & Ανδρομάχη – «Η Αγάπη Αυτή»

Written by on 14/02/2024

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ενώνουν τις φωνές τους στο «Η Αγάπη Αυτή», ένα ερωτικό ντουέτο που συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Ρώμη, «σφραγίζοντας» μουσικά τη φετινή ημέρα των ερωτευμένων.

Οι δύο επιτυχημένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων γράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, «ντύνουν» με τις φωνές τους μία ρυθμική ερωτική εξομολόγηση. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Δήμας.

Το «Η Αγάπη Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρει τα δυνατά του συναισθήματα και μέσα από τις εικόνες.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ταξίδεψαν στη Ρώμη, και, με φόντο τους γραφικούς δρόμους και κάποια από τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας, πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία κεραυνοβόλου έρωτα που καταλήγει σε γάμο. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό που κάθε φορά γίνονται sold out, ενώ η Ανδρομάχη «μαγεύει» το κοινό της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην «Πύλη Αξιού».

Δείτε το video:
https://youtu.be/rtajgxUogaM?si=HMCpwLyINT0a1DUW

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist