Διαγωνισμός Πρωτομαγιάς

Written by on 01/05/2020

Ο Stoxos fm 104,9 για την Πρωτομαγιά , σας κάνει δώρο  1 Action Camera Lamtech 4k Waterproof & Wi – Fi. (Διαγωνισμός Πρωτομαγιάς) Διάρκεια διαγωνισμού από τις  01/05/2020 έως  τις 23:59 15/05/2020.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του σταθμού με την χρήση της ιστοσελίδας “commentpicker.com” και η ανακοίνωση του τυχερού/ης θα γίνει την Κυριακή 17/05/2020 και ώρα 21:00.

 

Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Like στην επίσημη σελίδα του σταθμού εδώ

Βήμα 2: Κάνετε “Κοινοποίηση”  την ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook.

Βήμα 3: Αφήνετε σχόλιο στην ανάρτηση του Facebook, τι θα φωτογραφίσετε πρώτα μετά την καραντίνα εποχή? (Διαγωνισμός Πρωτομαγιάς)

Καλή Επιτυχία!

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία διοργανώνει προωθητικές ενέργειες – διαγωνισμούς μέσω της σελίδας μας στο Facebook, στους οποίους καλεί τους χρήστες της σελίδας της να συμμετάσχουν με το Facebook profile που έχουν ήδη δημιουργήσει εκεί. Κάνοντας share φωτογραφία, απαντώντας σε ερώτηση, είτε παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμό Facebook * που έχει αναρτήσει η εταιρεία, συμμετέχοντας σε κληρώσεις.

Τα δώρα του Διαγωνισμού θα ποικίλουν και οι νικητές θα ανακοινώνονται στη σελίδα Facebook της Εταιρείας. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά τα δώρα του. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για πολλαπλές συμμετοχές στο διαγωνισμό αν αναφέρεται ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Κάθε συμμετοχή θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Στην λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Το διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης που θα χρησιμοποιηθεί είναι το https://www.random.org η το https://commentpicker.com/ . Οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.


Reader's opinions
 1. ΓΙΑΝΝΑ ΚΟΥΒΕΛΗ   On   01/05/2020 at 21:33

  θα φωτογραφησω τον εαυτο μου αδυνατισμενο απο το πολυ περπατημα

 2. Ιάνθη Κρητικού   On   03/05/2020 at 17:08

  Θα παω μια βολτα στη θαλασσα και θα φωτογραφίσω αυτό το υπέροχο τοπίο!

 3. Κωνσταντίνα Βασκα   On   06/05/2020 at 15:39

  Θα φωτογραφηθουμε οικογενειακως στην πρωτη μας βόλτα!!!
  Ευχαριστούμε πολύ πολυ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Stoxos 104,9 fm

Current track

Title

Artist